Rozpoczęcie godz. 19.00 – 5.00
Przystawka:
Pasztet z indyka z żurawiną
Danie główne:
Filet drobiowy z szynką i serem, pieczeń z karkówki nadziewana borowikami i mięsem, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, marchewka z pomarańczą i buraczki
Deser:
Tiramisu
Danie gorące I:
Roladka schabowa po śląsku, kaszotto z boczkiem i cebulką, sos pieczeniowy, czerwona kapusta po prowansalsku
Danie gorące II:
Strogonow
Na każdym stole:
Półmiski wędlin, sałatki dwa rodzaje, galaretka drobiowa, pieczywo, ciasto. Napoje zimne i gorące.
Stół wiejski dla wszystkich gości:
Udziec, smalec, ogórki, chleb wiejski, pierogi różne rodzaje, kociołek z bigosem, kiełbasa wiejska, boczek pieczony z cebulą, karkówka w ziołach.
Lampka szampana
Do tańca przygrywa Dj Adi
Cena od osoby 220 zł